shutterstock_767886823

Een gevoelige huid is een huid die niet in balans is. Je reageert daardoor veel sterker op invloeden van buitenaf. Dit kun je merken door een vlekkerige, rode huid, een trekkerig gevoel, reacties op bepaalde cosmetica. Het gevoel dat je huid nergens tegen kan.

Een gevoelige huid ontstaat doordat de huidbarrière niet meer intact is. Deze is beschadigd geraakt, voornamelijk door verkeerd cosmetica gebruik of door je voedingspatroon.

Gelukkig is een gevoelige huid niet een blijvend iets. Er is namelijk wat aan te doen. Als de huidbarrière is hersteld, heb je ook geen last meer van een gevoelige huid.

Advies

Mijn advies zal dan ook voornamelijk gaan over de juiste huidverzorging voor thuis. Ik kan namelijk wel een mooie behandeling geven om de huidbarrière te herstellen, maar als je er vervolgens thuis niks aan doet, dan zal die barrière zich nooit herstellen.

De juiste thuisverzorging is dan dus extra belangrijk. Neem ook gerust je huidige crème mee, dan kan ik kijken of deze wel geschikt voor je is. Wij hebben speciale producten voor de extra gevoelige huid die er speciaal voor gemaakt zijn om de huidbarrière te herstellen. Bij dagelijks gebruik is de gevoelige huid al weg na het gebruik van 1 pot crème. Hier doe je namelijk ongeveer 3 maanden mee, genoeg dus om je huidbarrière te herstellen.

Behandeling

Wil je ook graag genieten van een heerlijk ontspannen behandeling die tevens je gevoelige huid hersteld? Dan kan dat ook. We hebben een speciale super sensitive treatment.

Monteil Super Sensitive Treatment 45 min

Wil jij meer aan huidverbetering doen? Heel veel van onze behandelingen zijn ook geschikt voor de gevoelige huid:

PBSerum
Monteil Anti Aging Derma Care RF Treatment
Monteil Mesoporation Treatment

img_5047
partner-logo01
provoet-klein-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
bgn_logo_rgb-2