shutterstock_470052446

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid. Gelukkig zijn we ons daar wel steeds bewuster van. Echter zien we nog steeds heel veel zonneschade aan de huid.

We kennen allemaal wel zonnebrand of pigmentvlekken als gevolg van te lang in de zon zitten. Maar wist je dat het krijgen van die mooie bruine kleur eigenlijk ook een zonbeschadiging is?

De speciale cellen in onze huid die zorgen voor die bruine kleur hebben als functie ons DNA te beschermen tegen UV-schade. Als je dus al iets bruin wordt, is dit dus een teken dat je al DNA-schade hebt. Daarom bestaat er niet zoiets als veilig zonnen. Een mooie bruine huid is dus al per definitie een teken van huidbeschadiging.

Advies

Ons advies zal daarom altijd bestaan uit de juiste zonbescherming. Wist je dat een zonbescherming niet altijd hoeft te bestaan uit een zonnebrandcrème? Er zijn vele mogelijkheden om je huid te beschermen. In een gratis adviesgesprek zullen we daar uitgebreid op in gaan.

Wil je toch op een veilige manier bruin worden, dan hebben wij speciale bruiningsproducten, die je huid op een natuurlijk uitziende manier bruinen. Zonder strepen of vlekken en zonder onnatuurlijke kleur. Zelfs mijn hele bleke huid wordt daar blij van.

Meer informatie over deze producten vind je hier:

Nieuw selfie tan n go

Behandeling

Afhankelijk van welke schade je huid heeft opgelopen kunnen we je diverse behandelingen adviseren.

Dermatude Meta Therapy
PBSerum
Monteil Mesoporation Treatment
Microdermabrasie
Fruitzuren
Monteil Pigment Treatment 75min

img_5047
partner-logo01
provoet-klein-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
bgn_logo_rgb-2