Huidexpert
Nancy is opgeleid tot schoonheidsspecialist en heeft jarenlang de huid bestudeerd. Sinds 2004 zit zij in het vak en in 2006 is zij Derma Clinic Vlodrop gestart. Inmiddels is ze een echte huidexpert te noemen. Bij Cenzaa wordt Nancy momenteel opgeleid tot Cenzaa Skin Therapist. Deze zal zij eind 2019 afronden.

Lesgeven
Nancy heeft in de loop der jaren ook al heel wat stagiaires mogen begeleiden bij hun opleiding tot schoonheidspecialist. Mede hierdoor is zij gevraagd les te geven aan toekomstige schoonheidsspecialistes. Ze heeft inmiddels meer dan 200 leerlingen succesvol mogen begeleiden tot schoonheidsspecialist. Dit doet ze dan ook met veel plezier. En niet zonder resultaat. In 2013 in Derma Clinic Vlodrop genomineerd tot Beste Erkend Leerbedrijf van heel Nederland. In zowel de categorie Schoonheidsspecialist als in de categorie Pedicure. Nooit eerder kwam het voor dat een bedrijf in 2 categorieën tegelijk was genomineerd. Uiteindelijk ging Nancy in de categorie Pedicure er met de prijs vandoor. Een prijs om trots op te zijn.

Bekend om haar expertise
Nancy is opgeleid door dermatologen en heeft een nauwe samenwerking met dermatologen en huisartsen in de regio. Door de lessen van dermatologen mag Nancy zich binnenkort Medisch Schoonheidsspecialist noemen. In haar kliniek in Vlodrop heeft Nancy ook al veel mensen kunnen helpen met hun huidproblemen. Door haar expertise staat ze dan ook in heel de gemeente Roerdalen, en ver daarbuiten, bekend om haar expertise.

Specialisaties

Nancy is gespecialiseerd in acné en permanente make-up en staat hiervoor ook geregistreerd. Dit houdt in dat je deze behandeling bij je zorgverzekeraar vergoedt kunnen worden. Afhankelijk van je zorgverzekeraar.

Wil jij weten hoe je jouw huidprobleem kan aanpakken, dan ben je bij Nancy op het goede adres.

Where Beauty Begins

Met haar kennis en passie biedt zij jou de laatste trends. Samen met Cenzaa zorgt zij met veel liefde voor jouw huid en je dagelijks verzorgingsritueel. Onze revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met respect voor de aarde en in harmonie met het leven. Deze toewijding vind je ook terug in onze kliniek. Meer weten over Cenzaa? Vraag naar de Cenzaa Glossy.

Treasure every moment

In onze kliniek werken we alleen met de beste producten. Voor de ontspannende, huidverbeterende, huidverjongende en cosmedische behandelingen werken we met het 100% Nederlandse merk Cenzaa. Bekijk hier de verschillende behandelingen.

Je bent meer dan welkom… It’s a beautiful surprise!

Om je behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken start Nancy met het bespreken van je huidwensen. Daarna maken we een professionele huidanalyse met het gespecialiseerde huidanalyse apparaat de Observ 520 en verrichten we een vochtmeting. Zodat Nancy jou een persoonlijk 6 stappen huidadvies op maat kan geven. Maak snel een afspraak.

Your special VIP Treatment

Wij doen graag iets bijzonders. Bij aankoop van een Cenzaa product ontvang je één of twee gratis Cenzaa creditpoints. Je kunt zelf bepalen voor welk uniek gratis cadeau of suprisebox je wilt sparen. Je ontvang bij drie Cenzaa credits al een GRATIS cadeau! Vraag in de salon naar de speciale giftcard.

Especially for you

Nancy staat 3,5 dag per week voor je klaar en zelfs ‘s avonds en op zaterdag ben je bij ons welkom voor unieke behandelingen, professionele producten en leuke gifts! Kies hier jouw persoonlijke moment van pure ontspanning en resultaat. Love Cenzaa as much as we do!

cenzaa-logo-wit
partner-logo01
provoet-klein-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
bgn_logo_rgb-2